Site Builder

Cergas Minda

Kuat Lelaki | Untuk Wanita | Order Disini | Hadis | Cergas Minda | Produk-Produk Lain
  
    

Cergas Minda ( Brain Tonic )

Cergas Minda atau lebih dikenali dengan nama Brain Tonic adalah ubat Homeopathy yang diekstrak daripada herba-herba dan diproses menjadi tablet yang boleh dikunyah begitu sahaja.Ubat ini sesuai untuk mencerdaskan, mencergaskan dan mengaktifkan otak atau minda. Cergas otak atau cerdas otak juga dikenali sebagai Brain Tonic.

Siapa Yang Memerlukan Ubat Ini

Bagi sesiapa yang mempunyai pemikiran yang lemah, lembab, lemah daya pemikiran, pelupa, tidak berapa pandai, mengalami keletihan otak dan tidak terdaya untuk mengingat semula perkara yang telah berlaku adalah amat sesuai memakan Ubat Brain Tonic keluaran Hospital Homeopathy Nik Omar. Hasil dari kajian para saintis barat dan Prof Dr Nik Omar sendiri, maka tercipta lah ubat Cergas Minda yang sesuai untuk semua peringkat umur, dari kanak-kanak berumur 2 tahun sehinggalah orang tua yang dah berumur.

Kelebihan Brain Tonic

Ia dapat meningkatkan daya kretiviti, pemikiran, ketahanan otak, bertambah cerdik, pandai, otak yang lincah, dapat membantu mengingati semula, meningkatkan kebolehan dalam matematik dan sains. Ia berfungsi untuk mempercepatkan, menyenangkan peredaran darah dalam otak. Jadi saraf-saraf didalam otak dapat berfunsi dengan cepat dan baik. Ini sekali gus meningkatkan kecerdasan otak. Insyaallah berkesan.

Kandungan Ubat Brain Tonic ( cergas Minda )

Homeopathic Rain Forest Herbs
Bahan Aktif Tunggal Homeopathy
( Kali Phos cm )
Mengandungi 75 biji tablet

Cara Makan
1 atau 2 biji dimakan/dikunyah/dikemam
3 hingga 4 kali sehari

Sebotol Ubat Cergas Minda RM40.00
3 botol Ubat Cergas Minda RM100.00
(Termasuk kos penghantaran)

Order Disini
 

Email

lancerbee@yahoo.com
 

 

Ubat ini selamat dan tidak ada sebarang dadah atau kesan sampingan

 


Ubat atas nasihat Pengamal Perubatan Homeopathy